Project: TONDO. mini-collection (Afdekplaatje centraaldoos Cover)

TONDO mini-collectie

Afdekplaat centraaldoos / inbouwdoos

Ook zo’n goedkoop, oerlelijk, plastic afdekplaatje / blindplaat in jouw huis? Start vandaag nog met het afdekken ervan! De Tondo mini-collectie bestaat uit illustere, ronde kunstwerken van Frans Hals, Monet, Caravaggio en Michelangelo. De hoogwaardige kunstwerkjes van Ø100mm en 3mm dik zijn kinderlijk eenvoudig te bevestigen. Bestel er één of meerdere en open jouw eigen mini-museum.

Het onstaan
De Tondo mini-collectie is ontstaan vanuit het ongenoegen rondom dé gruwel van elk mooi, afgewerkt huis: het plastic, ronde, platte afdekplaatje. Want alles in je woonruimte heb jij mooi voor elkaar: het behang, stuc en/of verf zit strak op de muur, alleen nog die ene niet benutte centraaldoos / inbouwdoos die afgedekt dient te worden.

Je gebruikt de praktische oplossing: de afdekplaat. We nemen het je niet kwalijk, hij is belachelijk efficiënt, maar voelen wel je pijn. Onderdeel van jouw prachtige muur is nu een plastic, goedkoop bordje. Dat kan, nee móét, mooier kunnen.

Afdekplaat cover

De Tondo mini-collectie

De Tondo mini-collectie zijn cirkelvormige, hoogwaardige kunstwerkjes, die jij met groot gemak op een goedkoop afdekplaatje plakt. Binnen een mum van tijd is jouw eigen kleine kunststuk een feit, waarbij het bijgaande museumtekstje de expositie compleet maakt.

Voor welke afdekplaatjes?

Bijvoorbeeld die van Attema. Te koop bij Gamma, Hornbach of bijvoorbeeld Toolstation.

Hoe monteer ik dit kunstwerk?

Het museumstuk en kunstwerk zijn voorzien van 3M tape. Plak het kunstwerk op je afdekplaat en het museumstuk op de muur. Easy peasy!

De Tondo - Gallery

FaQk Uitgewerkt
FaQk Uitgewerkt
FaQk Uitgewerkt
FaQk Uitgewerkt
FaQk Uitgewerkt

Omdat ze esthetisch gezien pijn aan je ogen doen. 

Zo snel mogelijk verstoppen dus! En hoe doe je dat beter dan met de Tondo mini-collectie?

Tuurlijk joh! Al vinden we het lief dat je het vraagt.

Je plakt het kunstwerk + bijgaande museumtekst met hetzelfde gemak ergens anders op. Ook jij mag straks genieten van je eigen expositie.

100 mm. Hierdoor kunnen de meeste afdekplaatjes mooi verbloemd worden. Ben je op zoek naar een afdekplaat centraaldoos / inbouwdoos? Alle doe-het-zelf winkels hebben deze in de collectie. Daarna even hier terugkomen hè? Zo’n plastic, lellek ding in je muur moet verbloemd worden!

De museumtekst is 60×32 mm.

We zijn enorm benieuwd en kunnen bijna niet wachten. Dus stel ‘m via sales@uitgewerkt.net

Afdekplaatjes worden gebruikt om centraaldozen / inbouwdozen af te dekken. Harstikke leuk bedacht, maar ze zien er wel goedkoop uit. 

Verstop jouw afdekplaat centraaldoos / inbouwdoos onder kunst, dat is ons advies. En hoe doe je dat? Natuurlijk met de Tondo mini-collectie.